2010. augusztus 4., szerda

Mégis jófejek vagyunk mi, magyarok. Köszönöm.





A magyarokról azt mondják, hogy irigyek egymásra, rosszindulatúak és önzőek. Ezzel ellent mond az árvízkárosultakért történt összefogás itthon, és a külföldön élő magyarok között is. Azt azonban nem gondoltam, hogy az én esetemben is ez történik, egy kisebb, csöndesebb formában, itt Tárnokon.
Mivel mindenünk a garázsban a földön volt, tányérok, edények, a teljes konyha... egy polcrendszert kaptunk, amire a pénzt tárnoki kedves tárnoki lakótársak, diákok és nyugdíjsok adták a pénzt, majd az asztalos úr nem fogadott el munkadíjat.
Milyen különös, hogy valami komoly bajnak kell történnie ahhoz, hogy meg tudjunk bizonyosodni az emberek szeretetéről.

Kedves TÁRNOKIAK!
Először itt szeretném megköszönni nektek azt, amivel olyan nagy segítségem voltatok, és már szépen fel is rámoltunk a polcokra! Mindig is tudtam, hogy klassz emberek vesznek körül, de igeni bajban látszódik meg, kik a barátok.
Ki fogjuk találni melyik napon, de szeretnék tartani egy tea/kávé délutánt, ahol nagyon nagy szeretettel várlak majd titeket, és eltöltünk egy kis időt együtt:)

Egyik nap Niki bejött a fürdőszobába, mikor épp sminkeltem magam, és megkérdezte tőlem, hogy döntenék, ha most megkérdeznék tőlem, várunk-e októberig, amíg igyis-úgyis raktározzák a bútorokat, (utána lesz csak árverés, ahogy pénz is), vagy essünk túl rajta most. Azt válaszoltam legyünk túl rajta, és megint így döntenék, mert amellett, hogy hozzánk nőttek a bútorok, meg is könnyebültünk. Jobb most tudni a rosszat, mint hónapokig várni kételyek közt!!


Tegnap délután véletlenül összefutottam Böröczki Pepivel egy kávézóban. nem láttuk egymást jó néhány éve, de mindig valamilyen módon tudatta velem, hogy szeret ls eggyüttérez. Hisz sok embernek voltak hasonló pénzügyi problémái, és tudják milyen nehéz eg yegyszerű botlás után újra és újra kezdeni.
Feldiéztük a múltat, kihozott a kocsijából egy képes albumot, ahol egy teljesen egyedi képet mutatott nekem, amin a nagy hármas együtt van lefotózva vele. (Koncz, Kovács, Zalatnay) Nagyon sokat "hakniztunk" együtt és bizony késő estig nem tudtuk a sztorizást abbahagyni, oylan jó volt sztorizgatni, és nevetni.
Őszre már egy közös műsortervünk is van:)
SZép napot és jó egészséget mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése